مدرسه علمیه ریحانه الرسول سلام الله علیها

.

مدرسه علمیه ریحانه الرسول سلام الله علیها

خواص خوردنی های هفت سین

26 اسفند 1391 توسط ذبحی

يکي از زيباترين جلوه هاي نوروز سفره هفت سين است، خوراکي هايي چون سرکه ، سماق،سمنو ، سير ، سنجد و سيب به همراه قرآن کريم ،سبزه، ماهي قرمز ، آيينه ، سکه و … سفره زيباي هفت سين را مزين مي سازند. در اينجا ، برخي از خواص سين هاي خوراکي را بررسي مي کنيم.


سيب، نماد سعادت و سلامتي
خوردن يک عدد سيب در روز ، بيماري را دور مي کند. اين ميوه سموم بدن ، بخصوص اسيداوريک را دفع مي کند و در نتيجه درمان خوبي براي مبتلايان به روماتيسم، درد مفاصل و نقرس است. سيب ترشحات غدد ، بخصوص بزاق و ترشحات معده را تقويت و به هضم غذا کمک مي کند.
کساني که از ناراحتي معده رنج مي برند ، براي هضم آسانتر اين ميوه آن را به صورت رنده شده يا پخته ميل کنند . براي درمان يبوست و تنبلي روده و کبد سيب رسيده را با پوست بخوريد.

ميوه نارس سيب ، بدون پوست براي درمان اسهال تجويز مي شود. سيب حاوي املاح مفيدي چون فسفر ، منيزيم، کلر ، کلسيم ، سديم ، آهن و پتاسيم است.

 

سنجد، مقوي براي معده و بدن
ميوه خشک سنجد قابض است. به همين جهت در درمان اسهال سودمند است. آرد ميوه سنجد به علت داشتن مقدار زيادي قند، در درمان اسهال به کار مي رود. آرد گوشت ، پوست وهسته سنجد مقوي معده و بدن است. براي اين منظور آرد تمام ميوه آن را با کمي شيره انگور در شيرحل و نوش جان کنيد. ميوه سنجد سر شار از ويتامين هاي A و B و حاوي کمي ويتامين K است.

صفحات: 1· 2

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: اخبارگوناگون لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

جستجو

تاریخ روز

موضوعات

  • همه
  • مناسبتي
  • روزشمار ماه ربيع الاول
  • مناجات نامه
  • حديث عشق
  • بدون موضوع
  • اخبار مدرسه
    • کتابخانه مدرسه
  • تقويم تاريخ
  • شوخ طبعي هاي طلبگي
  • کلام بزرگان
  • شهيد و شهادت
  • اخبارگوناگون
  • اشعار ناب
  • ترنم دل
  • جملات حكيمانه
  • اینفوگرافی
  • شميم ولايت
  • مقاله
  • سیاسی
  • شهدا
  • پیامک مناسبتی
  • امامت وولایت
  • حجاب
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس